Griezeltoernooi op 3 november 2018

Jeugdleden vanaf 8 – 13 jaar zijn van harte welkom op het Griezeltoernooi! Je tennisniveau maakt niet uit. Ben je beginner of tennis je al wat langer, iedereen is welkom. Wij zorgen er voor dat je tegen andere griezels speelt van ongeveer gelijk niveau.
Het toernooi duurt tot 20:00 uur. Jullie weten bij PST altijd prijs maar de griezeligste engerd krijgt een extraatje van de jeugdcommissie.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om mee te doen? Trek je griezeloutfit aan en vul voor 20 oktober a.s. het deelnameformulier in. Wees er snel bij, want vol is vol!
Voor het griezeltoernooi vragen we een bijdrage van € 10,00. Graag de bijdrage overmaken voor 1 november a.s. op NL66 INGB 0009 5189 94 van Tennisvereniging PST,  met je naam erbij.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen op je deelname!

Veel griezelgroeten van, 🎃🎃🎃
Lotte, Jolanda, Guido, Marjanka, Joyce en Maria