Najaarscompetitie ronde 2

Ons damesteam moest zondag 20 september helemaal naar Rotterdam afreizen om daar te spelen. Doordat er maar op 1 baan gespeeld kon worden en omdat de eerste 2 enkelwedstrijden historisch lang duurden – alle twee driesetters die helaas net niet winnend zijn afgesloten – was het een erg lange maar wel leuk dag. De stijgende lijn is te pakken, volgende keer op naar wedstrijdwinst! (Eindstand 6-0)

Het Jeugdteam speelde hun thuiswedstrijd in Uitgeest. Na een wat ongelijke strijd de week ervoor was het deze keer anders (al waren de tegenstanders nog steeds een jaar ouder). Het team speelde super!  Sophie had bijna gewonnen, na 2,5 op de baan te hebben gestaan, en Tim heeft de eerste wedstrijdoverwinning in de wacht gesleept. (Eindstand 4-1).

Het seniorenteam was wat dichter bij huis, in Zaanstad. Daar waar er bij de andere teams een stijgende lijn te zien is, is het bij dit team anders. Na vorige week een klinkende overwinning van 5-0 te hebben behaald, is deze keer de herendubbel helaas nipt verloren (7-5, 7-6). De andere wedstrijden werden wel winnend afgesloten (eindstand 1-4).

Alle drie de teams spelen komende zondag 27 september ‘thuis’ bij ATC Kadoelen. Support langs de lijn is welkom!