Openingstoernooi Jeugd

Zaterdag 29 juni jl. vond het jeugdtoernooi plaats voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar. De jeugdcommissie was erg verheugd te vernemen dat ook veel nieuwe kinderen zich hadden ingeschreven, zelfs al na het hebben van 3 lessen!. Gelukkig was het deze dag droog en brak af en toe de zon door zodat alle ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s konden genieten van de sportieve wedstrijden. In de ochtend speelden de kinderen van 5-7 jaar in twee poules minitennis met een vader of moeder, in de middag speelden de kinderen vanaf 8 tot en met 13 jaar elke wedstrijd met iemand  anders een dubbel. Na het trekken van lootjes speelde de kinderen 4 wedstrijden. Bij elke wedstrijd waren scheidsrechters aanwezig om te helpen met de puntentelling. Het publiek was erg enthousiast om de spannende en vaak hilarische rallies. Alle kinderen kregen een prijs. Jos zorgde deze dag voor lekkere versnaperingen. Voor een impressie zie de foto’s ! De winnaars dit keer: 5-7 jaar poule A: 1ste prijs Joep, 2de prijs Madelief. Poule B: 1ste prijs Britt, 2de prijs Daniel. 8-9/10 jaar: 1ste prijs Pepijn, 2de prijs Klara, 3de prijs Tim. 10-13 jaar: 1ste prijs Tamar, 2de prijs Diede en 3de prijs Otto. We hopen dat jullie allemaal volgende keer weer mee doen!

Namens de Jeugdcommissie een hele prettige vakantie gewenst!
Lotte, Guido, Rene, Casper en Alice.

no images were found