Zondag 12 Januari Jeugdtoernooi

Zondag 12 januari 2014  vindt er een nieuwjaarstoernooi plaats. Ben je tussen de 5 en 13 jaar en heb je tennisles kom dan het nieuwe jaar tennissend inluiden!

• Kinderen van 5 tot en met 7 jaar spelen in de ochtend samen met een ouder mini tennis.
  • Kinderen vanaf 9 jaar spelen in de middag dubbels op een heel veld, iedere wedstrijd met iemand anders.
  • Ben je 8, dan kijken we samen met je tennisleraar in welke poule je meespeelt

Van de jeugdcommissie krijg je bonnen waarmee je bij Jos versnaperingen kan kopen.

Lijkt het je leuk? Stuur dan voor 4 januari 2014 een mail aan jeugd@tennisclubpst.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer, naam van de tennisleraar/-lerares, e-mailadres en leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.

Wij vragen een bijdrage van Euro 7,- per persoon. Samen met je ouder tennissen is dus Euro 14,-. Overmaken voor 12 januari 2014 op NL66 INGB 0009 5189 94 van Tennisvereniging PST,  met je naam en de naam van meespelende ouders erbij.

Namens de jeugdcommissie fijne feestdagen gewenst en tot 12 januari 2014!

Lotte, Guido, Rene, Casper en Alice

oliebollen