Inschrijven nieuwe lescyclus

tennislesIn de loop van oktober loopt de huidige tennisles-reeks voor senioren af. Wil je mee doen aan de nieuwe tennisles-reeks die eind oktober van start gaat? Geef je dan snel op bij Harold Siekmann (hsiekmann@cicgroup.nl) want als altijd geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Inschrijven kan t/m vrijdag 30 september a.s. Er wordt net als voorgaande reeksen les gegeven op:
Maandag 19.00-22.00 uur
Dinsdag 19.00-22.00 uur
Woensdag 10.00-13.00 uur en nieuw: 19:00 – 22:00 uur
Donderdag 19.00-22.00 uur
Vrijdag 12:30-14:30 uur en nieuw: 18:45-19:45 uur
Zondag 17.00-18.00 uur en 20.00-22.00 uur.
Het betreft weer een reeks van 13 lessen voor EUR 130,00 p.p. Er is geen les in de Kerstvakantie (26 december t/m 8 januari).

Wat moet je opgeven in de mail?
* je naam en geboortedatum
* drie voorkeursdagen- en tijden
* groep of tennismaatje waar je graag mee wilt blijven lessen

We kunnen niet garanderen dat je bij je vaste tennismaatje of groep kunt blijven tennissen, maar we proberen er wel rekening mee te houden. Doel van deze opzet van inschrijven is om zoveel mogelijk leden op hetzelfde tennisniveau les te geven. Dit is prettiger voor iedereen. Je komt niet meer terecht in een groep waar je te weinig uitdaging krijgt, maar andersom ook niet meer in een groep waar je moeilijk mee kunt komen.

Wanneer krijg je bericht over je plaatsing?
Vrijdag 30 september as sluit de inschrijving. Harold zal vervolgens in overleg met de trainers een (concept) indeling maken. Gestreefd wordt om iedereen voor de start van de Herfstvakantie (start op 17 oktober as) te informeren over de indeling. Mocht je naast het net vissen deze cyclus, dan kom je op een reservelijst terecht en krijg je de volgende cyclus voorrang om te komen lessen. Dit om iedereen de mogelijkheid te geven gebruik te maken van de lessen. Let op! Degenen die bij de vorige cyclus achter het net visten dienen zich deze cyclus wel opnieuw aan te melden (en krijgen dan dus voorrang)!

Bij vragen neem dan gerust contact op via harold@cicgroup.nl of 06-27097406. N.B. lessen zijn alleen toegankelijk voor PST-leden.