Jullie privacy en het PST-beleid

De invoering van de nieuwe privacyregels (AVG/ GDPR) is jullie vast niet ontgaan. Deze regels zijn ook op PST van toepassing. Het bestuur had hier zelf al over nagedacht en een beleid voor ontwikkeld, maar de cursus die Ingrid Rensema nu volgt (zij is binnen het bestuur de privacy-contactpersoon) heeft het inzicht opgeleverd dat daar nog wel wat aanscherpingen op gemaakt moeten worden.
Daarnaast stelt de KNLTB zich op een ander standpunt dan verwacht op het moment van het schrijven van het beleid. De tennisbond vindt dat iedereen die lid is van PST, daarmee ook lid van de KNLTB. Dat betekent dat PST niet namens alle leden richting de KNLTB een standpunt in kan nemen over privacy. Dus als jij niet wil dat jouw gegevens door de KNLTB worden gedeeld met derden, dan moet je zelf actie ondernemen. Dat kan via dit Formulier van Verzet.
De cursus van Ingrid is eind juni afgerond, dus dan kunnen de leden het aangescherpte beleid terug zien op de website. Daar staat nu al het door onszelf opgestelde PST Privacy Beleid.