Junioren spelen fantastisch!

Met zomerse temperaturen en met een (weeïge) chocoladegeur van De Euforij Chocolade uit Zaandam in de lucht, begonnen Manou, Britt, Mees en Tim aan hun singles bij TV de Spatter (Wormer). De rest met in het achterhoofd nog een paar toetsen en dan over naar de tweede en de vierde, zij wachtend of de vlag met rugtas kan worden uitgehangen.

Een klein verschil in leeftijd en soms kracht, maar zoals de tegenpartij zei: ‘Wauw, we moeten jullie niet onderschatten.’ Precies, met emmers water om het hoofd koel te houden, heel veel drinken, zonnebrand en af en toe schuilen in de schaduw, pakten we behoorlijk wat games. 6-4, 7-5. Ook Tie-Breaks waren geen uitzonderingen.

Ondertussen trakteerde Mees op watermeloen en ijsjes omdat hij bijna 13 werd (de volgende dag, 3 juni: van harte gefeliciteerd Mees!). Dankzij de sportieve strijd en het warme onthaal bij deze tennisvereniging gingen we moe, voldaan en een beetje stoned van de chocoladegeur weer terug naar Amsterdam. Helaas verloren, dat wel, maar dat mocht de pret niet drukken. Brainstormend over een leuke afsluitende teamactiviteit reden we met de airco op 15 terug naar PST. Gefeliciteerd Groen 1! Jullie hebben het weer gedaan. Namens ons team hartelijk gefeliciteerd!

De Groen 1 helden: Britt, Nina, Joep, Tim, Manou, Mees, Tudor, Timo en Sophie