Laddercompetitie afgelopen

De laddercompetitie, singles en dubbels,  die in maart van dit jaar is begonnen is afgelopen! 30 november heeft de laatste wedstrijd plaatsgevonden. De competitie heeft weer verrassende, spannende, sportieve en leuke wedstrijden opgeleverd. De winnaars van de competitie krijgen een eervolle vermelding op onze website en dat zijn bij de singles geworden: 1. Paul, 2. Jan en 3. Mascha.

Bij de dubbels valt bij de volgende deelnemers de eervolle vermelding ten deel: 1. Jan en Mascha, 2. Eveline en Jan Albert en op 3. Lotte en Ronald. Voor meer informatie, uitslagen en de ranglijst kijk op: Mijn PST – Ladder.

Waarschijnlijk zal in April de nieuwe competitie weer gaan starten. Hierover zal de Laddercommissie t.z.t. meer informatie verstrekken.