Laddercompetitie weer begonnen!

De laddercompetitie is weer van start gegaan! Of je nu beginnend of al een gevorderd speler bent, alle leden kunnen er aan meedoen. We spelen zowel singles als mixed dubbels. ‘De ladder’ is een leuke manier om wedstrijdervaring op te doen of juist wedstrijdritme te houden in de rustige maanden. En het is een makkelijke manier om eens te spelen tegen leden waar je nog nooit eerder tegen gespeeld hebt!

Daarnaast is een ladder spannend omdat jij kunt uitdagen of uitgedaagd kunt worden. En dat zo vaak als jij zelf wilt. Je kunt dus het hele seizoen via wedstrijden je techniek en tactiek verbeteren. Bij PST geldt wel de verplichting minimaal eenmaal per maand een wedstrijd te spelen om niet automatisch een paar treedjes lager op de ladder te komen te staan. De uiteindelijke winnaars aan het einde van het seizoen krijgen een eervolle vermelding op onze website. Je kunt gedurende het hele seizoen instappen in de competitie. Geef jezelf snel op door een mailtje te sturen naar: ladder@tennisclubpst.nl  Voor meer informatie, de regels, uitslagen en standen verwijzen we je naar Mijn PST.