Nieuwe lescyclus senioren

Vanaf a.s. donderdag 18 oktober om 13.00 uur is het weer mogelijk om in te schrijven voor de nieuwe lescyclus. De inschrijving gaat via de website www.cicgroup.nl/tennis/lessen Je kiest dan dan voor ‘Tennis Club PST – Cyclus 3 – 2012’. Lidmaatschap van PST is verplicht en inschrijven als groep is niet mogelijk. Iedereen dient zich zelf in te schrijven via de inschrijfpagina. De lessen zullen van start gaan in de week van maandag 5 of 12 november 2012. Voor het inschrijven van jeugd en/of meer informatie over lessen voor senioren kijk dan even bij Activiteiten – Lessen.

Let op! Vanwege de verbouwing van het park wordt deze cyclus 8 lessen aangeboden met een garantie van 7 lessen. Het kan zijn dat de cyclus onderbroken wordt door de verbouwing c.q. uitbreiding van de tennisbanen. Op dit moment is namelijk nog niet duidelijk wanneer de uitvoering daadwerkelijk plaats gaat vinden. Dat kan al in December zijn, maar ook pas in de loop van januari. We houden alle lessers (en overige PST-leden) op de hoogte van de ontwikkelingen.