Nu inschrijven voor nieuwe lesreeks

Begin/half april start een nieuwe lesreeks voor volwassenen. Wil je mee doen aan deze reeks? Geef je dan snel op want als altijd geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Inschrijven kan t/m zondag 18 maart as. Let op! De lessen zijn alleen toegankelijk voor PST-leden. Hoe je je moet aanmelden staat hieronder.

Lesdagen/tijden:
Er wordt net als voorgaande reeksen les gegeven op:
– Maandag 19.00-22.00 uur
– Dinsdag 18.00-22.00 uur
– Woensdag 10.00-14.00 uur
– Donderdag 18.00-22.00 uur
– Vrijdag 10.00-13.00 uur
– Zondag 17.00-18.00 uur en 20.00-22.00 uur.

Priveles:
Er zijn ook mogelijkheden om privé-les te nemen (een of meerdere lessen). Neem ook hiervoor contact op met Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406).

Lesgeld:
Het betreft een reeks van 13 lessen voor EUR 135,00 pp. Er is geen les in de Mei-vakantie (30 april t/m 13 mei 2018) en op officiële feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren). Normaal gesproken zal de laatste les van de reeks in de loop van juli zijn.

Aanmelden:
Je kunt je inschrijven met een mail naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406). In die mail moet je het volgende vermelden:
* je naam en geboortedatum
* drie voorkeursdagen- en tijden
* groep of tennismaatje waar je graag mee wilt blijven lessen
* niveau / tenniservaring
We kunnen niet garanderen dat je bij je vaste tennismaatje of groep kunt blijven tennissen, maar we proberen er wel rekening mee te houden. Doel van deze opzet van inschrijven is om zoveel mogelijk leden op hetzelfde tennisniveau les te geven. Dit is prettiger voor iedereen. Je komt niet meer terecht in een groep waar je te weinig uitdaging krijgt, maar andersom ook niet meer in een groep waar je moeilijk mee kunt komen.

Wanneer krijg je bericht over je plaatsing?
Zondag 18 maart as sluit de inschrijving. Gestreefd wordt om iedereen eind maart te informeren over de indeling. Mocht je naast het net vissen deze cyclus, dan kom je op een reservelijst terecht en krijg je de volgende cyclus voorrang om te komen lessen. Dit om iedereen de mogelijkheid te geven gebruik te maken van de lessen.
Let op! Degenen die bij de vorige cyclus achter het net visten dienen zich deze cyclus wel opnieuw aan te melden (en krijgen dan dus voorrang)!

Vragen, opmerkingen of feedback?
Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kan je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406).