Open Inloopavonden zijn weer begonnen!!

Dit winterseizoen is er elke vrijdagavond weer een Open Inloopavond! We beginnen om 20.00 uur – al mag je natuurlijk ook al eerder komen. Tijdens de Open Inloopavonden kun je in een ontspannen sfeer andere leden leren kennen, tennissen zonder vooraf een afspraak te maken en kun je je slagen oefenen tegen verschillende tegenstanders. Het maakt niet uit of je beginnend of vergevorderd speler bent. We moedigen iedereen aan, en in het bijzonder onze lessende en nieuwe leden, om eens een avond langs te komen.

O.l.v. het barteam wordt er, afhankelijk van het aantal deelnemers, elk half uur gewisseld zodat iedereen ook aan spelen toekomt. We tennissen tot ca. 22:00 uur waarna de lichten van de banen uit gaan. De bar blijft dan nog een uurtje open. We zien je graag open de Open Inloopavonden dit winterseizoen!

N.B. Hoewel het natuurlijk in deze tijd van het jaar wel eens nat en guur kan zijn leert de ervaring dat tennissen meestal geen probleem is (onze banen drogen bijzonder snel) – sterker, het is vaak zelfs heerlijk om lekker in de buitenlucht na een lange werkweek een balletje te komen slaan! Maar mocht een Open Inloopavond niet doorgaan door de weersomstandigheden dan zal dit op deze site worden aangegeven.