Opening nieuw tennisseizoen

Jullie hebben het al gemerkt. Het nieuwe veld is eindelijk klaar! Morgen (maandag 6 mei) kunnen jullie het veld op en de lessen beginnen dan ook weer.

Sleutels kunnen zoals in eerdere seizoenen worden opgehaald bij Eik en Linden en Smit & Vogt. Pas later dit seizoen zal wordt besloten of we weer een derde sleuteladres erbij doen. Een en ander is afgesproken op de bijzondere ledenvergadering van afgelopen maart.

Belangrijke afspraken / data:

1. Bijgevoegd is een plan van het nieuwe veld met de positie van de 4 netten zoals zij geplaatst moeten worden na het spelen (zie de rode lijnen) op . De netten dienen vastgemaakt te worden aan het hek met het slot. Het is belangrijk dat iedereen erop let dat dit netjes gebeurt, zodat de netten niet rondslingeren op het veld en onbevoegden er geen gebruik van kunnen maken. De netten staan op wieltjes, zijn heel licht en makkelijk verplaatsbaar. De sleutels zijn net als de toegangssleutels tot het park op te halen bij Smidt & Voogd of Eik & Linde.  Ga zorgvuldig hiermee om!

Positie van de netten

2. Buiten de jeugdactiviteiten mogen jeugdleden wel spelen op de banen, maar alleen onder begeleiding van volwassenen.

3. De nieuwe pasjes worden deze week nog bezorgd. Vanaf maandag 13 mei zijn alleen de nieuwe pasjes geldig voor toegang tot het park.

4. Het veld is nog zanderig en moet dus ‘ingewerkt’ worden. Dat zal snel gebeuren als er veel gespeeld wordt. Als er nog zand ligt, laat dat liggen, het hoort namelijk bij de technische afwerking van het veld!

5. Het incasso met het nieuwe bedrag van 50 euro wordt later dit voorjaar geïnd.

6. Het eerste toernooi op het nieuwe veld is zaterdag 22 juni (bericht daarover later maar zet de datum vast in je agenda!).

7. De ALV zal in de maand september worden gehouden (jullie krijgen daarover bericht).