PST DISCO TOERNOOI!

De jeugdcommissie nodigt je van harte uit deel te nemen aan ons PST Disco Toernooi 2015 op zaterdag 21 november!
Jeugdleden van 9 tot 18 jaar zijn van harte welkom deel te nemen. Je niveau maakt niet uit! Dus ben je beginner of gevorderde, doe mee! Je wordt opgedeeld in een van de vier teams. Joyce, Maria en Ruud zorgen er voor dat je tegen andere jeugdleden speelt van ongeveer gelijk niveau. Bij PST altijd prijs! MAAR er kan maar één team de winnaar zijn.

Het toernooi begint om 14.30 uur. Na de wedstrijden nuttigen wij gezamenlijk de beroemde spaghetti bolognese van Andreas, de voorzitter van PST, die hij speciaal voor jullie klaarmaakt! Daarna komt de DJ, zodat wij tot in de late uurtjes (22:30 uur) kunnen dansen en swingen.

LET OP: Jullie ouders zijn van harte welkom om vanaf 19.00 uur bij de vuurkorf een bokbiertje/wijntje te komen drinken en daarna mee te dansen met onze PST DISCO!

MEEDOEN?
Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan voor 1 november 2015 een mail aan jeugd@tennisclubpst.nl. Vermeld je naam en je leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Nadere informatie en precieze aanvangstijden volgen na de sluiting van de inschrijving.

KOSTEN

Voor het PST DISCO toernooi vragen we een bijdrage van € 12,50. Graag de bijdrage overmaken voor 10 november 2015 op NL66 INGB 0009 5189 94 van Tennisvereniging PST, met je naam erbij.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen op je deelname!

Veel tennisgroeten van,
Lotte, Guido, Joyce, Maria, Sigrid, Jolanda, Alice, Casper, Renee en Sophie.

PST: Neem je disco-accessoires en/of outfit mee!