Nieuwjaarsborrel & jeugdtoernooien

PST nieuwjaarsborrel

De PST nieuwjaarsborrel zal gaan plaatsvinden op vrijdagavond 13 januari vanaf 20.00 uur. We kijken dan terug op de gemoederen die ons het afgelopen jaar hebben bezig gehouden, en toosten op weer een fantastisch en sportief tennisjaar!

We waarderen het als je die avond met ons het nieuwe jaar komt vieren. Dit jaar extra feestelijk met een goed glas bubbels van 207wijn! Met uiteraard bitterballen en muziek van DJ-P.

Een (on) gelukstoernooi 8 – 18 jaar

Voor de jeugdleden organiseert Joyce samen met de jeugdcommissie die avond een (on) gelukstoernooi ….. op deze vrijdag de 13e ! Vanaf 16.00 uur zijn jeugdleden van 8 t/m 18 jaar welkom. Ook hier zorgen we voor eten en drinken. Rond 19.00 uur gaan we pizza eten en misschien mogen ze opblijven tijdens de PST nieuwjaarsborrel.

Uitnodiging jeugdtoernooi 13 januari

Oliebollentoernooi 4 – 8 jaar

Op zaterdag 14 januari organiseert de jeugdcommissie ook een oliebollentoernooi voor kinderen tussen de 4 – 8 jaar oud. Het begint om 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Winnen is niet belangrijk! Met de gebruikelijke PST bonnen kunnen ze bij Jos eten en drinken kopen.

uitnodiging-ouder&kind toernooi 14 januari