31 maart 2019: Start-Van-Het-Seizoen Toernooi

Op zondag 31 maart is het spetterende PST Start Van Het Seizoen Toernooi!!!!

Iedereen speelt in teamverband verschillende wedstrijden, waarbij we rekening houden met speelsterkte en eventuele voorkeurspartner. De indeling krijg je vantevoren. En…… het best uitgedoste team wint een prijs!

Programma 31 maart 2019
11:00 uur: koffie-met-brownies. De brownies alleen al zijn een reden om mee te doen: gemaakt door Anne met zoute caramelsaus.
13:00 uur: volledig verzorgde lunch
17:00 uur: borrel met hapjes
En tussendoor: heel veel leuke wedstrijden!

De bijdrage voor het toernooi is €10 per deelnemer. Je kunt dit tot en met 29 maart 2019 overmaken op rekening NL66 INGB 0009 5189 94 t.n.v. Tennisvereniging PST o.v.v. Start-Toernooi + je naam.

Inschrijven en meehelpen
Je kunt je tot en met 17 maart per e-mail inschrijven.
Geef ook aan of je mee helpt met het verzorgen van lunch, borrel en/of soep maken. Als je wil meehelpen zonder mee te spelen mag dat uiteraard ook, je kunt je dan ook opgeven voor de gezellige bardienst of wedstrijdtafel – en dingt dan als bar- of wedstrijdtafelteam ook mee naar de prijs voor best uitgedoste team!

Versterking toernooicommissie
De toernooicommissie zoekt versterking! Help mee om gezellige toernooien met leuke thema’s te organiseren. Mail de toernooicommissie als je interesse hebt!