KNLTB Voorjaarscompetitie

KNLTBDe najaarscompetitie is net afgelopen (waarbij ons senior-mix team als winnaar in hun groep is geeindigd – gefeliciteerd!) en de inschrijving voor de KNLTB-voorjaarscompetitie is alweer geopend (sluiting is 14 November). Meer informatie over de competitie indeling (zowel landelijk als ons district) en dagen vind je hier: Speeldata Voorjaarscompetitie 2016 en Competitieaanbod Landelijk en Competitieaanbod IJmond of kijk verder op deze website bij KNLTB voor algemene informatie (kosten e.d.).

Inschrijving is als team (vergeet niet door te geven wie de Captain is) door een mailtje te sturen naar PST-VCL@outlook.com Je geeft dan dan de namen door van de teamleden, telefoonnummers, bondsnummers (staat op de ledenpas), emailadressen, speelsterke, gewenste speeldag en gewenste competitiesoort (Herendubbel, Gemengd 35+ etc…)

Daar wij onze thuiswedstrijden bij ATC Kadoelen moeten spelen kunnen wij op dit moment nog geen garantie geven of we ook alle potentiele teams kunnen plaatsen. Medio December zullen de aangemelde teams daarover geinformeerd worden of hun aanmelding succesvol is.