Commissies

PST kent een flink aantal commissies. Elke commissie bestaat uit twee of meer leden; zij kunnen worden benaderd via e-mail.

Jeugdcommissie: Leden: Lotte Zevenboom, Guido van Troost, Jolanda Somers en Marjanka Aalders. Jeugdlid of begeleid(st)er: Rene Veldhuis, Casper Dahmen en Alice van den Broek. Open-inloopmiddag jeugd: Hanno Bakkeren en John Kock. jeugd@tennisclubpst.nl

Toernooicommissie: Lizet Elshof en Ingrid Rensema. toernooi@tennisclubpst.nl

KNLTB-competitiecommissie: Paul Bomers (senioren) en Lotte Zevenboom (junioren). VCL-PST@outlook.com

Materiaalcommissie: Erik d’Ailly en Maria Alves de Lima. info@tennisclubpst.nl

Website: Guido van Troost en Erik d’Ailly. info@tennisclubpst.nl

Barcoordinator: Dick Vis en Jelle van Dam.

Kascommissie: Denijs van Suilen en Pepijn Koppelaar (beiden demissionair).

Sponsorcommissie:  Marcel Wintershoven.

Tennislessen: de lessen bij PST worden verzorgd door de CIC Tennis Academy. De jeugdtraining op zondagochtend wordt verzorgd door Maria Alves de Lima.

Er is altijd wat te doen bij PST. Neem alsjeblieft contact op met het bestuur wanneer jij je als lid wilt inzetten: info@tennisclubpst.nl.