Competitie in corona-tijden

Alle competitiewedstrijden kunnen vooralsnog gewoon doorgaan, uiteraard tenzij het weer roet in het eten gooit. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeltijd en gaan na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen direct weer het tennispark. Zorg voor je eigen eten en drinken.

Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat de volgende personen deel uit maken van het begeleidende team: jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden. Zij mogen dus gedurende de wedstrijden van hun team aanwezig zijn op het tennispark.

Overige toeschouwers worden niet toegelaten op en rond het tennispark. Dit geldt dus onder meer voor ouders van thuisspelende teams, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes.