De Groene trots van PST

Groen 2 is kampioen!

Onze jeugtennissers van Groen 2 zijn afgelopen najaar kampioen geworden. PST heeft daarmee 2 groene kampioensteams, ook Groen 1 was in 2018 kampioen. Op de eerste zondag van 2019 is Groen 2 op een welverdiend overwinningsuitje geweest.

Hierbij het verslag van Manou:
“Hallo, Ik ben Manou.
Ik zit met Tommy, Ben, Emil en Boaz in groen 2 en we zijn eerste geworden! Timo en Britt vielen soms in. In de competitie was het aan het einde erg spannend.  We moesten onder andere spelen tegen sportchamps , Abcoude, AMVJ en Tie-breakers. Ik vond heel erg leuk! Omdat we eerste zijn geworden zijn we met zijn allen gaan schaatsen op het museumplein. Het was super gezellig!
Groetjes Manou” 


PST Groen 1 staat eerste in de najaarscompetitie!

Zinderend spannend is de jeugdcompetitie van Groen 1. Onder bezielende leiding van coach John is het PST Groen 1 team strijdvaardig maar altijd sportief. Bovendien zijn ze kampioen tiebreaks winnen; zenuwslopend voor de aanmoedigende ouders.

Op zondag 14 oktober 2018 heeft PST Groen 1 onze grote rivaal De kegel uit Amstelveen verslagen. PST staat eerste met nog twee wedstrijden te gaan. Gaat het lukken om kampioen te worden? Wij houden jullie op de hoogte!

Van links naar rechts: Joep, Tudor, Merijn, Nina, Mees