PST Hang Out

Houdt je van tennissen en ga je in september 2019 naar de middelbare school?

Wat kun je zoal meemaken? Dit was de Sushi Hang Out van mei 2019.

En dit waren de Hang-Outs in december en oktober 2018:

Een waanzinnig Teenagers Toernooi

Tijdens de Hang Out op vrijdagavond 14 december jl. vond ons allereerste Teenagers Toernooi plaats.

Een knotsgek toernooi met spannende battles: ‘Hooghouden op de zijkant van je racket’, ‘Wie is de pestkoning(in) van PST?’ en ‘Rackettrekken’. Bij een knotsgek toernooi horen vreemde prijzen, en die waren er: een chocolademelkprullenbak, 6 kilo drop, een kristallen bol waarin vreemde dingen werden gezien, surprisezakken en nog veel meer. Maar er kon er maar één de hoofdprijs winnen: een diner bon van de McDonalds. Robin was de gelukkige en werd spontaan omhelsd door zijn vrienden. Nu is de grote vraag: neemt Robin ze mee uit eten?

Beste teenagers, het was een top toernooi, een mooie afsluiting van een prachtig tennisjaar! Dank voor jullie vrolijke en sportieve aanwezigheid.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en noteer alvast: vrijdag 11 januari in je agenda. Jullie zijn van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie. Vanaf 19:00 uur.

Lotte, Jolanda, Guido, Marjanka, Joyce en Maria

Op vrijdag 12 oktober 2018 was de eerste hang out voor de jeugd.
Een groot succes!

Pingpongen, fikkie stoken, marshmallows, verstoppertje, voetballen, tikkertje, tennissen, muziek draaien en vooral heel veel kletsen. Kletsen over school, huiswerk, sporten, vrienden en over dingen die echt heel stom zijn. Dit alles onder het genot van cola, cassis, sinas, chips, pepernoten en kipkluifjes van de Dappermarkt. Om 23:00 uur vertrokken de laatsten. Het hang-out-recept blijkt erg geslaagd.

Zit je op de middelbare school? Zet dan vrijdagavond 9 november a.s. in je agenda. Dan is er weer een hang out. Speciaal en alleen voor jullie! Dit keer eten we gezamenlijk pizza, patat, shoarma of iets anders. Laat je verrassen en kom om 19:00 uur naar onze hang out bij PST. 

Voor info: neem contact op met de jeugdcommissie.