HangOut Ongelukstoernooi

Een knallend begin van het HangOut seizoen.

Vrijdag de 13de  en de eerste HangOut van het nieuwe seizoen. Dat hebben de HangOuters geweten. Moedig deden ze mee aan het Ongelukstoernooi! Om energiek aan de slag te kunnen gaan, aten we gezamenlijk eerst een frietje en vierden we uitgebreid de verjaardag van Tudor. Daarna werden door iedereen één oog afgeplakt, de rackets ingepakt, en vervolgens getennist met links en met hele vreemde tennisballen. Een wedstrijd werd gewonnen als je onze speciale tiebreak tot de 13 won.

Nina ging er met de hoofdprijs vandoor! Ze nam trots de McDonalds dinerbon in ontvangst. Maar PST is PST dus voor alle andere sportieve HangOuters waren er ook prijzen variërend van een knotsgekke gum, een feestelijke zonnebril, gouden plakbandhouders en diabolo’s. Iedereen blij en wij hartstikke trots op deze leuke, enthousiaste groep! 

Beste HangOuters, het was een top toernooi! Wat een super begin van het nieuwe seizoen. Dank voor jullie vrolijke en sportieve aanwezigheid. Noteer alvast in je agenda: vrijdag 11 oktober. Wij kijken er naar uit! 

De jeugdcommissie
Lotte, Jolanda, Guido, Elsbeth, Marjanka, Maureen, Joyce en Maria