Herfsttoernooi

De  toernooicommissie (Tom, Ien en Denijs) nodigen je graag uit voor het herfsttoernooi op ZONDAG 29 september.

De opzet blijft hetzelfde; een sportief en gezellig toernooi. Daarnaast zijn er wat kleine wijzigingen waar we je aandacht voor vragen:
– Inschrijven kan nu via de PST-site, http://tennisclubpst.nl/
– Log in, ga naar activiteiten, toernooien en klik op de link ‘herfsttoernooi zondag 29       september’.

We hebben plek voor 48 deelnemers, dus wees er op tijd bij! Mutaties en/of afmeldingen gaan ook via de PST-site. De puntentelling gaat bijna als vanouds. Gewonnen partij is 3 punten, gelijk is 1 punt, verloren is 0 punten. Het verschil is, dat je al gewonnen hebt met 1 game verschil!

NIEUW !!! Je SPEELSTERKTE op geven. Wanneer we je speelsterkte weten kunnen we mooie gemixte partijen samenstellen. We blijven de speelsterktes mengen, maar voorkomen enigszins dat twee sterke spelers tegen twee minder sterke spelers komen te staan.

De koffie staat klaar om 9.30 uur en de wedstrijden starten stipt om 10.00 uur. Het wedstrijdschema én deelnemerslijst is een aantal dagen vóór het toernooi al in te zien op de site.