Inschrijven tennislessen nieuwe tennisles-reeks juni 2016

tennisles

Eind mei loopt de huidige tennisles-reeks voor senioren af en, zoals aangekondigd, stappen we over op een nieuw inschrijfsysteem. Wil je mee doen aan de nieuwe tennisles-reeks die in juni van start gaat? Geef je dan snel op bij hsiekmann@cicgroup.nl want ook nu geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Inschrijven kan t/m vrijdag 29 april a.s. Er wordt net als voorgaande reeksen les gegeven op:
Maandag van 19.00-22.00 uur
Dinsdag van 19.00-22.00 uur
Woensdag van 10.30-13.30 uur
Donderdag van 19.00-22.00 uur
Vrijdag van 12:30 – 14:30 uur en 18:45 – 19:45 uur
Zondag van 17.00-18.00 uur en 20.00-22.00 uur.
Het betreft weer een reeks van 13 lessen voor EUR 130,00 p.p. Er is geen les in de zomervakantie (18 juli t/m 22 augustus) en ook niet tijdens de jubileumweek.

Wat moet je opgegeven in de mail?

• je naam en geboortedatum
  • drie voorkeursdagen- en tijden
  • groep of tennismaatje waar je graag mee wilt blijven lessen

We kunnen niet garanderen dat je bij je vaste tennismaatje of groep kunt blijven tennissen, maar we proberen er wel rekening mee te houden. Doel van deze nieuwe opzet is uiteraard om zoveel mogelijk leden op hetzelfde tennisniveau les te geven. Dit is prettiger voor iedereen. Je komt niet meer terecht in een groep waar je te weinig uitdaging krijgt, maar andersom ook niet meer in een groep waar je moeilijk mee kunt komen.

Wanneer krijg je bericht over je plaatsing?

Vrijdag 29 april sluit de inschrijving. Harold zal vervolgens in overleg met de trainers een (concept) indeling maken. Gestreefd wordt om iedereen na de mei vakantie (vanaf 9 mei) te informeren over de indeling. Mocht je naast het net vissen deze cyclus, dan kom je op een reservelijst terecht en krijg je de volgende cyclus voorrang om te komen lessen. Dit om iedereen de mogelijkheid te geven gebruik te maken van de lessen.

Bij vragen neem dan gerust contact op via harold@cicgroup.nl of 06-27097406. N.B. lessen zijn alleen toegankelijk voor PST-leden.