Januari 2018

Van het bestuur
Op donderdag 8 maart vindt de Algemene Ledenvergadering plaats, vanaf 20.00 uur in Hotel Arena, in het Oosterpark. De agendapunten zullen vanaf eind februari op de site staan. Wil je een agendapunt inbrengen, laat dat dan weten aan de voorzitter Dick Vis of secretaris Karijn Helsloot.

Het bestuur is heel blij met de reactie van Rick Vreman om te assisteren bij het beheer van de ledenadministratie! Het bestuur wordt nog blijer als een of twee leden zich melden om vorm te geven aan de sponsorcommissie van PST.  Meer informatie.

Heb je nog geen foto staan op je KNLTB-ledenpasje? Stuur dan z.s.m. je foto naar Penningmeester PST. Als je dit niet doet voor 1 februari a.s. dan ontvang je geen KNLTB-pasje en kun je niet meedoen met KNLTB-wedstrijden.

Het is door systeemproblemen bij de bond niet helemaal zeker wanneer de nieuwe pasjes beschikbaar zullen zijn: vanaf begin maart, maar misschien pas later.

PST heeft sinds begin januari een rookbeleid: het dringende verzoek is om overdag tot 19 uur niet te roken binnen de hekken van het sportpark, en in het bijzonder niet in aanwezigheid van kinderen.

PST kan ruimer gebruik maken van de kantine van Swift. Dat is heel fijn. Nu zoeken we vrijwilligers die kantinebeheerder of barman/-vrouw willen zijn, voor een beperkt aantal uren in de week. Hier staat meer informatie.

Activiteiten januari en februari
Klik op activiteitenkalender om het hele seizoen te bekijken.

Op 12 januari was er een reuze gezellig Gekke Mutsen Toernooi voor de jeugd, gevolgd door een Open Inloop en de Nieuwjaarsreceptie. Hier staat een verslag met foto’s.

Op vrijdag 26 januari is er Open Inloop met eten, vanaf 18.30u. Iedereen kan komen spelen, ongeacht niveau, met of zonder partner. Je kunt ook een glaasje komen drinken, zonder te spelen. Het eten kost 5 euro. Meld je aan voor het eten door een mail te sturen naar info@tennisclubpst.nl.

Van de Toernooicommissie
Op zondag 11 februari vindt het Valentijnstoernooi plaats, de ideale gelegenheid om je tennisliefde (2x) tot bloei te laten komen, en voor slechts 10 euro. Schrijf je snel in, op de website.

Van de Jeugdcommissie
De jeugd kan zich nog opgeven voor twee Turbo Weken. De eerste is in de meivakantie, 7-10 mei, en de tweede in de zomervakantie, 23-26 juli. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl). Meer info vind je op de website.

Half februari verschijnt de volgende nieuwsbrief. Kopij en foto’s voor nieuwsbrief en website kunt u sturen naar redactie@tennisclubpst.nl.

Karijn Helsloot en Erik d’Ailly
www.tennisclubpst.nl