21 september jeugdtoernooi

Zondag 21 september 2014 vindt er weer een jeugdtoernooi plaats.

Alle kinderen tot en met 15 jaar met tennisles bij PST zijn van harte welkom!

Kinderen van 5 tot en met 7/8 jaar spelen in de ochtend samen met een ouder mini tennis. De tennisleraren delen je in zodat je zo veel mogelijk tegen kinderen speelt die ongeveer hetzelfde niveau hebben. Ouders hoeven niet goed te kunnen tennissen. Het toernooi begint om 10 uur en zal rond 12:45 uur afgelopen zijn.

Kinderen van 8/9 tot en met 15 jaar spelen in de middag dubbels op een heel veld, iedere wedstrijd met en tegen iemand anders. Afhankelijk van je tenniservaring deelt je tennisleraar of –lerares je in een van de twee poules in. Je speelniveau is niet van belang, wel dat je vanaf de achterlijn onderhands kan serveren. Het toernooi begint rond 13:30 uur en zal om 17:00 uur afgelopen zijn.

Van de jeugdcommissie krijg je bonnen waarmee je bij Jos versnaperingen kan kopen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan voor 15 september 2014 een mail aan jeugd@tennisclubpst.nl. Vermeld je naam, naam van de tennisleraar/-lerares en je leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Nadere informatie en precieze aanvangstijden volgen na de sluiting van de inschrijving.

Wij vragen een bijdrage van Euro 10,- per persoon. Dit bedrag graag overmaken voor 21 september 2014 op NL66 INGB 0009 5189 94 van Tennisvereniging PST, met je naam (en voor minitennis met de naam van je meespelende ouders er bij).

Wij hopen op een leuk en sportief toernooi en zien jullie graag de 21ste september!

Lotte, Guido, Rene, Casper, Alice, Ruud, Joyce en Maria