Ledenpassen

De nieuwe KNLTB-ledenpassen zijn binnen en kunnen worden opgehaald op de volgende dagen:
20 februari 19.00-20.00 uur: nieuwe leden (tevens kennismakingsavond)
20 februari vanaf 20.00 uur: alle leden
27 februari vanaf 20.00 uur
8 maart 10.00-17.00 uur (tevens jeugdtoernooi)

Met de ledenpas kunnen volwassen leden (bij ons is dat vanaf 16 jaar) de sleutels bij Smit & Voogt afhalen. Het pasje geeft verder het recht om deel te nemen aan open competities en toernooien bij andere tennisverenigingen die bij de KNLTB zijn aangesloten. De jeugd kan vanaf de zomer deelnemen aan de Tenniskids Worldtour op onze eigen banen. Meer informatie over de mogelijkheden bij de KNLTB.

Heb je je geboortedatum niet doorgegeven dan staat op het pas 1 januari 1964 vermeld. Geef de juiste geboortedatum door via info@tennisclubpst.nl, dan staat het in ieder geval goed op het pasje van 2016.

Valt de pasfoto die je hebt opgestuurd tegen, of had je nog helemaal geen pasfoto opgestuurd, stuur dan een (nieuwe) pasfoto naar info@tennisclubpst.nl. Deze komt op het pasje van 2016. Overigens kan je met een pasje zonder pasfoto geen sleutels afhalen bij Smit & Voogt en/of deelnemen aan KNLTB competities en toernooien.