Belangrijk voor alle belangstellenden:

Je kunt je hier inschrijven voor onze tennisclub, maar helaas moet je rekening houden met een wachttijd….

Tennisvereniging PST (het voormalige Plantage Speelt Tennis) is een tennisvereniging met ongeveer 400 volwassen leden en 190 jeugdleden voor de Plantage, de Kadijken en de Weesperbuurt. We spelen op het gemeentelijke sportveld naast het Wertheimpark, waar zowel PST en korfbalvereniging Swift hoofdhuurder zijn. Op dit moment geldt er (helaas) een ledenstop!

De wachttijd bedraagt ongeveer 1 @ 2  jaar op moment van inschrijving. Familie van leden heeft geen voorrang. Vooralsnog gaat dit op basis van wachtlijst-positie. Wie er het langst op de wachtlijst staat, wordt als eerste toegelaten. Ook wordt in November gekeken welke jeugdleden er 17 zijn geworden. Zij worden dan automatisch senior lid.

Aan het einde van het jaar kijken we hoeveel nieuwe leden we aan kunnen nemen. Voor 2017 gaan wij binnenkort een aantal aspirant leden op de wachtlijst verwelkomen op onze tennisvereniging. Het lidmaatschap gaat dan 1 januari 2017 in.

Let op: wij vragen 25 euro aan administratiekosten voor de inschrijving op de wachtlijst. Dit bedrag kun je overmaken op IBAN bankrekeningnummer NL66INGB0009518994 t.n.v Tennisvereniging PST en o.v.v. ‘inschrijving wachtlijst en je naam’.

Zodra de inschrijving is ontvangen, het bedrag is overgemaakt en je woont binnen ons postcodegebied dan gaan wij een geldige inschrijving voor je in orde maken en krijg je van ons bericht. Kijk daarom goed of je binnen het postcodegebied woont om teleurstelling te voorkomen.

Jeugd (tot en met 17 jaar) kan op dit moment alleen lid worden door ook lessen te volgen binnen onze vereniging. Het is jeugd (nog) niet vrij toegestaan om vrij te tennissen, dit zal onder begeleiding van een volwassen lid moeten plaatsvinden. Voor meer informatie aangaande jeugdactiveiten verwijzen we je naar ‘Activiteiten – Jeugd’.

Volwassen geinteresseerden kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen via het aanmeldformulier lid.

Jeugd die geinteresseerd is, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen via het aanmeldformulier jeugd lid.

Belangrijk: wij zijn een buurtvereniging en onze leden wonen dan ook hier in de buurt. Kijk daarom goed op het kaartje of je in het postcodegebied woont voordat je je opgeeft,  zoals aangegeven bij ‘Locatie’.