Nieuw bij PST: clubkleding!

Op zoek naar een nieuwe tennisoutfit? Bestel dan nu de nieuwe PST clubkleding. Een polo, vest of hoodie, eventueel gecombineerd met een rokje of broek. Je komt daarmee goed voor de dag op de tennisbaan, of je nu uit of thuis competitie speelt, of lekker aan het trainen bent aan de Plantage Parklaan.

Polo, vest en hoodie zijn bedrukt met het PST-logo. Altijd handig: je kunt er voor kiezen om je initialen of je naam op je vest of hoodie te laten drukken.

Alle kleding komt met een aantrekkelijke korting. Bestel je vóór 31 mei een combideal (polo met vest of hoodie), dan ontvang je zelfs nog meer korting.

Bestel nu!
De nieuwe clubkleding bestel je via www.pst.clubwereld.nl en wordt bezorgd via Joyce bij PST. Naast een polo, vest en hoodie kun je ook andere kleding bestellen (rokjes, korte en lange broeken of een regenjack).

Eerst even passen?
Niet helemaal zeker welke maat je moet bestellen? Bij PST zijn pas-sets aanwezig voor kinderen, dames en heren. Passen kan voor of na het lesuur of op alle uren dat Joyce aanwezig is op de club.

We hopen dat heel PST binnenkort in de nieuwe clubkleding rondloopt!

De clubkleding wordt verzorgd door Intersport Veldhuis – Beverwijk.