Nieuw: inloop voor 55+

We hebben er een nieuwe commissie bij! Dorien, Paul en Fien organiseren vanaf 2 maart 2015 een inloopochtend voor 55-plussers op maandag en donderdag van 10.30 – 12.30 uur.

Hoe werkt het?
Het idee is de ledenpasjes bij aankomst op tafel te leggen. Ze worden dan, ongeacht de speelsterkte, door de aanwezige inloopcommissieleden gemixt, waardoor vier (soms drie of vijf) spelers worden samengevoegd voor een partij (mixed) dubbelspel van 40 minuten. De leden hebben op deze manier altijd partners, en leren elkaar kennen.
Het is de bedoeling dat er volgens de regels wordt gespeeld, dus ook geteld. Na die 40 minuten gaat er een bel of ander signaal, waarbij de game mag worden uitgespeeld. Dan volgt er een korte pauze van ongeveer tien minuten, waarna opnieuw de pasjes worden gemixt, en een volgende ronde wordt gespeeld. Na afloop kan wie wil nog blijven om te spelen met partners naar eigen keuze, en uiteraard om ergens te gaan koffie drinken. De gebruikelijke regels voor het opruimen zijn ook hier van kracht.

Het zou leuk zijn als je ons van te voren per e-mail laat weten of je in principe tijd hebt om te komen op maandag- en/of donderdagochtend. Je kunt ook spontaan langs komen.

Als je bereid bent mee te helpen bij het organiseren van de wekelijkse inloop voor 55-plussers en andere 55+- activiteiten, neem dan contact op met Dorien DeTombe, Paul Verberne of Fien Volders.

Namens het 55+- team,

Dorien, Paul en Fien