Nieuwe lescyclus – Extra Aanbod!

Schrijf je nu in voor tennisles!

Direct na de Herfstvakantie begint er weer een nieuwe lesreeks en dat betekent dat er weer ingeschreven kan worden. De lessen zullen van start gaan in de week van maandag 28 oktober 2013. Er zal geen les gegeven worden in de Kerstvakantie. Nieuw: lessen op woensdagochtend voor gevorderden, half-gevorderden en beginners!!

Vanaf Maandag 7 oktober om 13u00 is het mogelijk om in te schrijven. De lessen komen al eerder online te staan, maar staan dan nog niet open om in te schrijven. Je zult zien dat alle groepen vol zitten en staan dus op beschikbare plekken “0 van 0”.

De inschrijving gaat via de website www.cicgroup.nl/tennis/lessen. Je kiest dan voor ‘Tennisvereniging PST – Cyclus 2 – 2013’. Op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten voor je onderaan bij het lesaanbod komt. Lees deze goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

LET OP! Inschrijven als groep is niet mogelijk. Iedereen dient zich zelf in te schrijven via de inschrijfpagina. Lidmaatschap van PST is verplicht!

De jeugd schrijft niet in via de website van CIC. Er wordt contact opgenomen met de kinderen die al les hebben. Dit betreft ook eventuele wijzigingen op verzoek van de vereniging. Kinderen die nog geen les volgen, maar dit wel willen, kunnen zich inschrijven via het formulier op de website (onder ‘lid worden’). Houd er wel rekening mee dat de kinderen door de lengte van de wachtlijst niet op korte termijn geplaatst kunnen worden.  Voor overige vragen aangaande Jeugd kan er contact opgenomen worden met de Jeugdcommissie: jeugd@tennisclubpst.nl