Nieuwe tuinmeubelen onthuld

Geïnspireerd door het mooie weer heb ik op 2 maart de nieuwe tuinmeubelen van hun winterjasje ontdaan. Het was een sobere ceremonie, die mogelijk deze maand iets feestelijker zal worden overgedaan. Sinds half december heb ik achter de containers geschuurd, geboord, geschroefd en gebeitst en vier ‘lounge-banken’ en twee picknicktafels in elkaar gezet. Het zijn bouwpakketten van steigerhout. Toen ze klaar waren heb ik alles met zeil afgedekt. Maar nu, met toernooien en competitie in het verschiet, mogen ze het licht zien en heeft het publiek een comfortabele plek!
Twee kleinere projecten zijn het club-logo, dat ik 14 januari tegen de buitengevel schroefde (met hulp van Wouter) en de nieuwe clubvlag, die twee dagen later werd gehesen naast die van Swift. Onze club is nu beter zichtbaar op het sportterrein.
Erik d’Ailly