3 oktober Rojo-najaarstoernooi

website najaarstoernooi

Op 3 oktober organiseert PST weer een gezellig en sportief najaarstoernooi. We spelen met random doubles (de toernooicommissie stelt de teams samen). Ongeveer drie dagen voor het toernooi ontvang je het speelschema en de deelnemerslijst.

Het toernooi is een leuke gelegenheid om nader kennis te maken met je PST buurtgenoten. De kosten voor het toernooi zijn 15 euro per persoon, dit is inclusief lunch en diner, over te maken op IBAN bankrekeningnummer NL66INGB0009518994 t.n.v Tennisvereniging PST en o.v.v. je naam en Rojo-najaarstoernooi. Klik hier om je in te schrijven (hiervoor moet je wel inloggen, let op: je kan je alléén via het formulier op de site opgeven). Schrijf je in ieder geval voor 26 september in. Je inschrijving is definitief als het bedrag van 15 euro is bijgeschreven op de rekening van PST.

Het toernooi wordt gesponsord door Rojo Racketsports www.rojoracketsports.nl. S’avonds (vanaf 19:00 uur) is Rojo aanwezig met testrackets zodat degenen die een nieuw racket overwegen deze kunnen uitproberen en professioneel advies kunnen krijgen, dit is voor alle PST-leden toegankelijk, niet alleen deelnemers van het toernooi.

Rojo is al vele jaren een toonaangevend gezicht in racketsporten. Naast de verkoop van allerlei tennis gerelateerde artikelen (waarop PST leden op vertoon van hun ledenpas 30% krijgen), bespant Rojo ook rackets. Naast een winkel aan de Burgemeester Röellstraat 8 in Amsterdam-West, beschikt Rojo ook over een webwinkel: www.tennisdiscount.nl. Wij zijn zeer verheugd om met Rojo deze samenwerking aan te gaan.