December 2018

Een goed gevulde nieuwsbrief! Aandacht voor de enorm leuke (jeugd)activiteiten die in oktober en november plaats hadden, voor onze kampioenen van Groen 1, de activiteiten in de komende tijd, het nieuwe baanschema en de inschrijving voor de nieuwe lesreeks voor volwassenen vanaf januari 2019.

Drukke activiteiten in oktober en november

PST Clubavond
Eind september is de PST Clubavond van start gegaan. Iedere vrijdagavond is er een gezellige avond met eten, een borrel, Hang Out voor de jeugd, een toernooi of een leuk thema – zoals het Oktoberfest op 13 oktober 2018. Houd de website in de gaten voor wat er te gebeuren staat op vrijdag. De avonden verlopen erg gezellig, en er wordt goed gespeeld.

Griezeltoernooi
Op 3 november 2018 was er een waanzinnig griezeltoernooi voor de jeugd met maar liefst 60 kinderen tussen 8 en 12 jaar. De foto’s in het verslag spreken (griezel)boekdelen!

Sinterklaas bij PST
Op 25 november 2018 ontvingen 35 kinderen Sinterklaas bij PST. Allemaal kregen ze persoonlijke aandacht van de Sint en daarna werd er nog flink getennist. Een prachtige jeugddag!

Kampioenen bij PST: Groen 1

Het lijkt al weer even geleden, maar PST is enorm trots op het team van Groen 1 dat op 28 oktober 2018 kampioen werd. Ze zijn al uitgebreid in het zonnetje gezet, en terecht. Nogmaals van harte allemaal!

Activiteiten in december

Nog een paar weken te gaan en het jaar 2018 is voorbij. Het was een heerlijk jaar met mooie toernooien, gezellige activiteiten en de benoeming van een 3e erelid. Geniet nog even van de gezelligheid tijdens de laatste activiteiten van 2018, waaronder een Hang Out op 14 december.

Baanschema vanaf 1 november 2018

Vanaf 1 november hebben we een nieuw baan- en lesschema. Er is veel meer ruimte om te tennissen en het weer zit tot nu toe ook erg mee. Klik hier voor het nieuwe baanschema.

Wij hopen dat iedereen veel gebruik maakt van de ruime mogelijkheden om te spelen die zijn ontstaan doordat Swift niet meer buiten traint en de competitie is geëindigd.

Nieuwe lesreeks volwassenen vanaf januari 2019

Er is weer volop ruimte voor tennislessen vanaf januari 2019. Op zondag- tot en met donderdagavond wordt les gegeven, en ook op woensdagochtend en vrijdagmiddag.

Maak hier gebruik van en schrijf je in. Privé lessen zijn uiteraard ook mogelijk. Zoals bekend krijgen actieve leden voorrang bij indeling in de lessen.

Voor de volledigheid: de lesreeksen voor junioren lopen door tot en met februari.

Uiterlijk eind januari verschijnt de volgende nieuwsbrief. Kopij en foto’s voor nieuwsbrief en website kun je sturen naar info@tennisclubpst.nl.