Januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en het belooft een mooi tennisjaar te worden met veel PST activiteiten op de kalender. Iedere 2e vrijdagavond van de maand blijft het sowieso Hang-Out voor middelbare scholieren. De eerste Hang-Out in 2019 is op 8 februari.

Andere onderwerpen in deze nieuwsbrief:
– op 11 januari was de gezellige PST Nieuwjaarsreceptie, voorafgegaan door een Nieuwjaarstoernooi voor de jeugd;
– we zijn enorm trots op onze jeugdkampioenen van Groen 2!;
– op zondag 27 januari zijn de banen geslotenin verband met de Nationale Holocaust Herdenking in het Wertheimpark;
– op vrijdag 1 februari 2019 is het weer PST Clubavond met open inloop en eten.

Hang-Out
Iedere vrijdagavond is het PST Clubavond, en de 2e vrijdagavond van de maand is voor de middelbare-schooljeugd: Hang-Out! De Hang-Outs zijn enorm gezellig en zijn een doorslaand succes. De eerste Hang-Out van 2019 is op 8 februari.

Ook alvast een oproep aan onze jeugd-tennissers die volgend jaar naar de middelbare school gaan: kom eens kijken, en op 14 juni 2019 organiseren we een speciale avond voor jullie.

Nieuwjaarstoernooi voor de jeugd en nieuwjaarsreceptie
Op 11 januari 2019 was de drukbezochte en super gezellige nieuwjaarsreceptie, voorafgegaan door een vol bezet jeugdtoernooi. Onze voorzitter Dick Vis heette rond 20:00 uur de aanwezigen van harte welkom en bedankte de Jeugdcommissie voor de organisatie van het Nieuwjaarstoernooi van vandaag, waaraan 50 kinderen van 8 tot 12 jaar meededen. Het toernooi was daarmee vol bezet!

Dick blikte kort terug op een succesvol 2018 en bracht de activiteiten in herinnering waar veel PST-ers / buurtgenoten aan mee hebben gedaan. Ook in 2019 staat een flink aantal activiteiten op de kalender.

De voorzitter bedankt alle vrijwilligers van PST namens de leden voor hun inzet voor de club en dus voor de buurt. Geweldig!

Op een sportief en vooral gezond 2019!

Groen 2 is kampioen!
Onze jeugtennissers van Groen 2 zijn afgelopen najaar kampioen geworden. PST heeft daarmee 2 groene kampioensteams, ook Groen 1 was in 2018 kampioen. Op de eerste zondag van 2019 is Groen 2 op een welverdiend overwinningsuitje geweest.

Hierbij het verslag van Manou:
“Hallo, Ik ben Manou.
Ik zit met Tommy, Ben, Emil en Boaz in groen 2 en we zijn eerste geworden! Timo en Britt vielen soms in. In de competitie was het aan het einde erg spannend.  We moesten onder andere spelen tegen sportchamps , Abcoude, AMVJ en Tie-breakers. Ik vond heel erg leuk! Omdat we eerste zijn geworden zijn we met zijn allen gaan schaatsen op het museumplein. Het was super gezellig!
Groetjes Manou”

Banen gesloten op zondag 27 januari 2019
Op zondag 27 januari 2019 zijn alle banen tot 13:30 uur gesloten vanwege de Nationale Holocaust Herdenking bij het Spiegelmonument ‘Nooit meer Auschwitz’ in het Wertheimpark.

PST Clubavond 1 februari 2019: open inloop met eten
Suggesties voor het menu op vrijdag 1 februari 2019 zijn nog steeds welkom. Heb je suggesties en/of zin om (mee) te koken, laat het dan komende vrijdag aan Jelle weten of mail naar info@tennisclubpst.nl.

Alle leden kunnen bijdragen: PST koestert zijn actieve leden!
www.tennisclubpst.nl