Aanvang nieuwe baanschema en nieuw lesschema

Vanaf deze week hebben we een nieuw baan- en lesschema. Klik hier voor het nieuwe baanschema. De competitiedata en activiteitendata staan er onder vermeld. Tenniscompetitie vindt plaats op baan 4 en 5 en korfbalcompetitie op baan 1 t/m 3. Verder kan er, ook naast competitiewedstrijden, vrij gespeeld worden – behoudens tennisles (TL). De competitie loopt tot eind oktober. Check dus vooral even het overzicht op de site als je wil gaan tennissen.

Vrijdagavond 100% tennisavond bij PST

Vanaf 14 september 2018 om 19.00 uur zijn de banen beschikbaar voor vrij spelen. Dan is ook de kantine open. Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd gaan wij een Clubavond opzetten. Heb je ideeën om hier een succes van te maken? Kom dan komende vrijdag 14 september om 20.00 uur naar de kantine en praat mee! Wij zullen snel daarna een opzet communiceren. We gaan de PST Clubavond op 21 september aftrappen.

Herfsttoernooi

Schrijf alvast in de agenda: het herfsttoernooi vindt dit jaar plaats op 13 oktober 2018.