Contact

Tennisvereniging PST
Plantage Parklaan 20A
1018 ST Amsterdam

Postadres
Tennisvereniging PST
Kadijksplein 2/B
1018 AB Amsterdam

KvK-nummer
34166549

Basis-informatie/ basic information
PST is een buurtclub. Alleen bewoners van de Plantage, Weesperbuurt en de Kadijken kunnen lid worden, alleen leden kunnen spelen. De club verhuurt geen banen. Voor uitgebreide informatie zie Regels.
PST is a neighbourhood club. Only residents can be members, only members can play. It’s not possible to rent courts. For more info click English.

Mail redactie website en nieuwsbrief

Mail beheer website

De ledenlijst is niet meer beschikbaar via de website, omdat de privacy daarvan niet gegarandeerd kan worden. Zoekt u naam of telefoonnummer van een ander lid of heeft u andere vragen over het ledenbestand, neem dan per mail contact op met het secretariaat.

Formulier
U kunt ook van onderstaand formulier gebruik maken.
Lees eerst de basis-informatie hierboven.
Please read the basic information above first.

Uw naam (verplicht)

Uw email-adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Krijg je geen antwoord? Controleer spam- en junkmail-folder!
Berichten van het bestuur aan (aspirant) leden worden verstuurd via email. Wij hebben gemerkt dat die berichten bij sommigen (vooral zij met een hotmail-account) in de spam- of junkmail-folder terechtkomen en dus niet gelezen worden. Wij adviseren daarom die folders te controleren op mail van PST en die mails aan te merken als ‘geen spam’, zodat ze voortaan wèl in je inbox komen. Je kunt de afzenders ook op een z.g. ‘white list’ zetten.