Pieten Sinterklaas Toernooi

De jeugdcommissie nodigt je van harte uit deel te nemen aan ons Pieten Sinterklaas Toernooi 2015 op zondag 22 november!

Ben je 4, 5, 6 of 7/8 jaar, dan speel je samen met je vader of moeder (of opa, oma, oom, tante…) mini tennis. Joyce, Maria en Ruud zorgen ervoor dat je zo veel mogelijk tegen kinderen speelt die ongeveer hetzelfde niveau hebben. Het toernooi begint om 13.00 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Van de jeugdcommissie krijg je bonnen waarmee je bij Jos versnaperingen kan kopen. En wie weet komen de Pieten nog langs met een verrassing

MEEDOEN?

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan voor 1 november 2015 een mail aan jeugd@tennisclubpst.nl. Vermeld je naam en je leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Nadere informatie en precieze aanvangstijden volgen na de sluiting van de inschrijving.

KOSTEN

Voor het Sinterklaastoernooi vragen we een bijdrage van € 12,50. Graag de bijdrage overmaken voor 10 november 2015 op NL66 INGB 0009 5189 94 van Tennisvereniging PST, met je naam en de naam van de meespelende ouder.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen op je deelname!

Veel tennisgroeten van,
Lotte, Guido, Joyce, Maria, Sigrid, Jolanda, Alice, Casper, Renee en Sophie.

PST: Kom je verkleed als Piet of Sint?