PST bestaat 30 jaar!

plaatje30

PST bestaat dit jaar 30 jaar!  Dat gaan we vieren van 13 t/m 19 juni! Dit wordt een drukke en erverende week: iedere dag club toernooi, (jeugd) activiteiten (zoals een wijnproeverij, het Amsterdam Gouwe Ouwe Zangkoor wat voor ons komt zingen, een clinic met 2 Nederlandse topspelers geregeld door onze sponsor Rojo), de PST huiskoks die dagelijks een heerlijke maaltijd voor jullie gaan koken en een zinderend eindfeest op zaterdag 19 juni met BBQ!  Hou rekening met twee dagdelen (jeugd) of twee avonden (senior-leden) en noteer zaterdag 18 juni alvast in je agenda! Je kunt je alvast aanmelden zodat we een plekje voor je reserveren. Zodra wij de aanmeldingen hebben ontvangen gaan we een planning maken en nemen we contact met je op voor de indeling! We blijven jullie de komende tijd op de hoogte houden over dit jubileum! Aanmelden kan via tennisclubpst En wil je ook een keertje koken, scheidsen of iets anders doen om mee te helpen dit jubileumfeest tot een grandioos succes te maken laat het dan weten!