PST Clubavond gaat van start!

Afgelopen vrijdagavond was de PST Clubavond brainstorm. Circa 15 PST-ers waren aanwezig om mee te denken over hoe we de wekelijkse Clubavond vorm geven.

Vanaf oktober 2018: vaste maandelijkse indeling

Uit alle mooie ideeën is een vaste maandelijkse indeling gekomen. We gaan hiermee op vrijdag 5 oktober 2018 beginnen. De indeling is als volgt:

1e vrijdag van de maand – PST Open inloop met eten
2e vrijdag van de maand – PST Hang Out
3e vrijdag van de maand – PST Thema avond
4e vrijdag van de maand – PST Club Mixcompetitie
5e vrijdag van de maand – PST Open inloop met eerste drankje gratis

Over de maandelijkse invulling van de Thema avond worden jullie via de website en via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden.

PST Clubavonden september 2018

Om de PST Clubavonden goed te beginnen is aanstaande vrijdag 21 september een PST Open inloop met eten vanaf 19:00. Er na kan getennist worden. Bovendien is het eerste drankje gratis.
Als je mee wilt eten, laat dat dan weten via info@tennisclubpst.nl. De bijdrage voor het eten is €5.

Op vrijdag 28 september is er een PST Clubavond met Open inloop.

Alle leden kunnen bijdragen: PST koestert zijn actieve leden!