PST Open Inloop & Sponsornieuws

Helaas is de Open Inloop in ons PST clubhuis vanaf 29 september 2020 weer stopgezet. Wij hopen snel weer te kunnen beginnen en zullen jullie dan berichten.

Sponsornieuws

Café Smit & Voogt begint een crowd-funding-actie. Het café was door de lock-down geheel gesloten. Door funderingsproblemen moeten zij dit najaar ook nog eens verbouwen. Hun oproep “Bouw Mee” geldt uiteraard ook voor leden van PST! Voor meer informatie check de website van Smit & Voogt.

Aan onze eerdere oproep om onze sponsoren te steunen tijdens de Corona-lockdown (Rinus Bloemenhandel, Kapsalon Tanja, DEES Huiswerkbegeleiding, Fit4Free en Rojo Racketsports) lijkt massaal gehoor te gaan zijn gegeven. Dat vinden wij fantastisch en het maakt PST een club die midden in de buurt staat. Blijf hen steunen!