PST en Corona: we mogen weer!

We mogen weer tennissen!
Goed nieuws! Vanaf maandag 11 mei 2020 kunnen ook volwassenen weer tennissen; de tennislessen voor de jeugdleden waren op 2 mei 2020 al hervat.

Voor alle tennis activiteiten gelden uiteraard strikte voorwaarden:
– PST volgt het KNLTB-protocol; lees dit aandachtig door. Er is ook een KNLTB-poster.
– Houd je aan de PST-hygiëne-regels die voor de jeugd al waren opgesteld; ook voor de volwassenen zijn deze uiteraard van toepassing. Dus ook: kom niet met de fiets maar lopend en blijf niet hangen bij het hek.
– Houd je aan de aanwijzingen van de tennisleraren, de PST toezichthouders en begeleiders.
– Vrij tennissen is alleen mogelijk na reservering van een baan via de Club App.

Op de regels wordt strikt toegezien zodat iedereen veilig kan tennissen.

Sluiting sportpark voor andere activiteiten
Behoudens voor de tennissen onder strikte voorwaarden zijn de PST sportfaciliteiten, waaronder de kantine, voor overige activiteiten gesloten. PST volgt het kabinetsbeleid, het gemeentelijk beleid en de adviezen van de KNLTB.

Als wij ons niet met elkaar aan de regels houden lopen wij het risico dat het sportpark weer gesloten wordt en dat willen wij vermijden. Vooralsnog zijn alle PST-activiteiten tot en met juni 2020 afgelast.

Let op elkaar – en ook op onze sponsoren
Laten we klaar staan voor elkaar is het motto. Vereenzaming ligt op de loer. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact op met iemand die je kent van PST of stuur een e-mail naar bestuur@tennisclubpst.nl dan kijken wij of we je met onze leden kunnen helpen. Voel je niet bezwaard; natuurlijk staan wij ook nu als club- en buurtgenoten klaar voor elkaar.

Ook onze sponsoren zijn buurtgenoten die een steuntje in de rug verdienen in deze moeilijke tijden. Zij hebben zich allen voor zoveel mogelijk aangepast aan de genomen maatregelen. Laat hen niet in de steek.

Wij hopen natuurlijk elkaar binnenkort weer op de tennisvelden te kunnen ontmoeten zoals we dat vóór 17 maart 2020 gewend waren. Voor vragen en opmerkingen kunnen jullie uiteraard te allen tijde bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,
Bestuur PST