Corona-tennisregels

Met ingang van 14 oktober 2020 zijn de regels weer aangescherpt. Alle competities worden afgelast, zowel voor jeugd als volwassen. Activiteiten waren al afgezegd en worden vooralsnog niet opnieuw opgestart en het PST clubhuis is gesloten.

Voor alle tennis activiteiten gelden nog steeds de volgende voorwaarden:
– Houd je aan het PST Protocol. Dus ook: kom niet met de fiets maar lopend en blijf niet hangen bij het hek;
– PST volgt het KNLTB-protocol; lees dit aandachtig door. Er is ook een KNLTB-poster.
– Houd je aan de aanwijzingen van de tennisleraren en begeleiders.
– Vrij tennissen is alleen mogelijk na reservering van een baan via de Club App.

Voor meer veelgestelde vragen kun je terecht op de KNLTB-website. PST houdt zich aan de voorschriften van de KNLTB.

Op de regels wordt strikt toegezien zodat iedereen veilig kan tennissen. Alleen personen die op de baan moeten zijn, mogen op het sportpark aanwezig zijn. Kom niet te vroeg en vertrek na het spelen meteen weer, zodat er geen samenscholingen bij het hek zijn. Dank voor ieders medewerking!