Vier banen sneeuwvrij gemaakt

Vrijdag 15 dec, 12u. Ook baan 2 is donderdagavond sneeuwvrij gemaakt. Alleen op 1 liggen nog sneeuwresten. De oplopende temperatuur doet het werk.
Donderdag 14 dec, 12u. Er kan weer getennist worden. Vanmorgen heb ik de laatste restjes sneeuw van de banen 4 en 5 geveegd en met de hulp van de stoere mannen van de 55+ Inloop ook de hopen van baan 3 gewerkt. Door de sneeuwpop-resten met ijs eronder was dat een hele klus. 
Woensdag waren alle banen nog onbegaanbaar voor tennissers en was ruimen niet te doen zonder mechanische hulp of een half dozijn vrijwilligers. De sneeuw was nat en zwaar en zo’n 8 cm dik, met eronder een half verijsde laag. Voor kinderen was het plezier er toen al af. Op dinsdag lag de sneeuw nergens zo diep als op onze tennisbaan. De kinderen waren al vanaf het weekend heerlijk aan het ravotten en sneeuwpoppen maken. De sneeuwpop met racket en bal is van David en Livia. Een poging met een van de twee nieuwe sneeuwruimers bleek dinsdag al binnen tien minuten onbegonnen werk.