Stratentoernooi 2018

Op 11 maart organiseerde de jeugdcommissie voor de allereerste keer ‘Het PST- stratentoernooi’! Wie o wie zou na een zinderende finale de beste tennisstraat worden? Hieronder lees je de opzet.

Heb je een tennismaat in je straat, vorm dan een team! Een team is compleet met 5 volwassenen en 5 jeugdleden. Jeugdleden moeten tenminste 10 jaar zijn en met gele ballen op een heel veld kunnen spelen. Verder gaat het naast de verdiende eeuwige roem vooral om heel veel tennisplezier! We sluiten de dag af met een buffet, verzorgd door de stratenteams zelf.

Lijkt het je leuk om deel te nemen, vorm dan een team en wijs een teamcaptain aan! Hij/zij schrijft zijn/haar team in met het formulier.
HELP! Lukt het niet om een team te vormen met alleen leden uit je straat, kijk dan één of twee straten verder.

We starten het toernooi om 13:30 uur. Tijdens het toernooi zorgt de Jeugdcommissie voor een energieke stratensoep en zijn er voor de jeugdleden versnaperingen aanwezig en limonade. Ieder team neemt iets te eten mee voor het stratenavondbuffet. Hartige taarten, salades, kippenpootjes, gehaktballetjes, pastagerechten… laat je fantasie de vrije loop. Om te kunnen toasten op ons eerste Stratentoernooi trakteert de jeugdcommissie op een lekker glas wijn tijdens het eten.

De kosten voor dit toernooi zijn 5 euro per deelnemer.