ZomerWeekToernooi 2019

Het ZomerWeekToernooi 2019 vindt plaats van zondag 23 t/m zaterdag 29 juni 2019: een hele week tennissen voor jong en oud, eten, drinken en gezelligheid. De inschrijving hiervoor is op 8 juni gesloten.

Wedstrijdschema: het wedstrijdschema is bekend! Klik hier en log in.

– WEDSTRIJDEN

De 5 t/m 7-jarigen spelen op woensdagmiddag van 14 tot 16 uur.
De jeugd van 8 t/m 15 jaar speelt door de week vanaf 16 uur tot 19 uur en op zondag van 12 tot 18 uur.
De volwassenen (16 en ouder) spelen op zondag en door de week vanaf 18 uur, en op zaterdag worden van 9 tot 19 uur de finales van de volwassenen gespeeld.

Nieuw dit jaar!! Voor de dubbels kunnen ook combinaties van een volwassene en een jeugdlid vanaf 13 jaar zich inschrijven.

– BBQ EN DINER

Op de doordeweekse toernooidagen kun je eten op de club. De maaltijden kosten €5 per persoon. Als je je nog niet hebt opgegeven bij inschrijving kan dat ook nog uiterlijk de dag vantevoren. Betaling kan dan contant aan de wedstrijdtafel.

Het menu voor de hele week:
Zondag: Captain’s Diner van Jelle
Maandag: Vlaamse Stoverij met Friet van Bruno & Marie-Renée
Dinsdag: Gehaktballetjes met Andijviesalade en zoete aardappelen van Dolly
Woensdag: Citroenpasta met pancetta en groene salade van Patrick & Madelon
Donderdag: Zomerse Chili con Carne van Laura Bremmer
Vrijdag: Lasagne van Elsbeth

Op zaterdag is er een afsluitende BBQ met dansen na: eet en dans je mee? Geef dat bij je inschrijving aan!

– DEELNAME

Houd er rekening mee dat er per poule 2 of 3 wedstrijden worden gespeeld en je dus niet iedere avond hoeft te spelen. Als je je zowel voor enkel als dubbel opgeeft speelt je maximaal 6 wedstrijden op maandag tot en met vrijdag.

Wanneer je aan één onderdeel meedoet, mag je één verhinderingsdag opgeven. Als je aan zowel enkel als dubbel meedoet, moet je de hele week beschikbaar zijn. Senioren moeten sowieso beschikbaar zijn op zaterdag om een laatste wedstrijd / finale te spelen.

– VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Als je alleen wilt helpen hoef je je niet via dit formulier op te geven. Stuur dan een e-mail naar de toernooicommissie. Er is hulp nodig bij de wedstrijdtafel (per dagdeel), bij eten & drinken (bijv. een avond diner verzorgen, bardienst, taart bakken of salade maken bij de BBQ), of bij schoonmaken & opruimen.

Voor vragen: stuur een e-mail naar de toernooicommissie.