Turbo Tennis bij PST voor de jeugd 18-21 juli 2016

Doe mee aan de TT van PST!

Met trots organiseert de jeugdcommissie in samenwerking met CIC de allereerste TT van PST! Oftewel voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar met minimaal 1 jaar tennisles, wordt er in de week van 18-21 juli 2016 Turbo Tennis georganiseerd.

Wat houdt de TT in?

Om 9.00 uur worden de kinderen ontvangen door Joyce en haar collega’s bij PST. Op 18 juli gaan we van start, wordt er ingespeeld en worden de kinderen ingedeeld in een groep die het beste bij het niveau past maar ook zorgt voor voldoende uitdaging. Vervolgens gaan ze meteen aan de slag en wordt er in de ochtenden intensief getraind. Naast de basisslagen als de forehand en de backhand wordt er aandacht besteedt aan de volley, de lob, de smash en de service. Afhankelijk van het niveau komen ook de dropshot en de top- en backhandspin aan de beurt. De ochtenden worden afgesloten met een wedstrijdje. Winnen is niet van belang, wel dat ze het geleerde durven toe te passen. De tennisleraren coachen en adviseren tijdens de wedstrijden.

Na een gezamenlijke lunch in de kantine is er tijd voor activiteiten als bowlen (bij CS), zwemmen (Blijburg of Flevoparkbad), de bioscoop (Pathé de Munt) en klimmen (Klimhal Amsterdam Centraal). De activiteiten zullen begeleidt worden door tenminste twee leraren van CiC met ondersteuning van vrijwilligers dan wel stagiaires. Om 17:00 uur zijn we weer terug bij PST en kunnen ze na een leuke en vermoeiende dag lekker thuis slapen in het eigen bed.

Lijkt het je leuk om deel te nemen, geef je dan op bij harold@cicgroup.nl. Het bedrag is inmiddels definitief en bedraagt EUR 210,-. Dat is naast de Turbo Tennis, activiteiten, limonade en tussendoortjes, lunch, ook voor een PST Turbo Tennis T-shirt.