Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging voor bijzondere ALV en borrel
Graag willen we de leden van PST uitnodigen voor een bijzondere Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 21 september van 20.00 uur tot 21.00 uur bij onze nieuwste sponsor Hotel Arena in het Oosterpark (adres: ‘s-Gravesandestraat 55, Amsterdam) met aansluitend een borrel aangeboden door PST. Deze ALV staat grotendeels in het teken van bestuurswisselingen. Bestuursleden worden gekozen en benoemd door de ALV en de voorzitter wordt door de ALV in functie gekozen volgens de statuten. Ook kunnen leden zich melden voor functies en zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Leden kunnen tot zondag 17 september ook agendapunten aanleveren via info@tennisclubpst.nl.

Hier staat de agenda voor de bijzondere ALV van 21 september.

Vacature secretaris van bestuur
Harrie van Cranenburgh is en blijft penningmeester en het bestuur is met de voorgestelde mutaties bijna op volle sterkte. We zijn nog op zoek naar een secretaris (m/v) voor het bestuur. Naast het zijn van bestuurslid bereidt de secretaris met de voorzitter de agenda voor van de bestuursvergaderingen, maakt een actielijst naar aanleiding van de bestuursvergaderingen en maakt de notulen van de ALV. Verder beheert de secretaris de algemene e-mailbox van PST (de verschillende commissies beheren hun eigen e-mailbox). Lijkt het jouw leuk om bestuurservaring op te doen en ben je organisatorisch handig en wil je iets betekenen voor de club? Meld je dan met korte motivatie als kandidaat aan via dickjvis@gmail.com. Het PST-Bestuur vergadert in principe 10 keer per jaar op maandagavond van 18.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur in de buurt.