Uitnodiging Weespertrekvaartmannenkoor

Een goed begin van het nieuwe jaar: alle leden van PST (plus familie en/of vrienden) zijn uitgenodigd voor een optreden van het Weespertrekvaartmannenkoor in onze kantine! Het optreden is op woensdag 6 februari en start om 20:00 uur. Het koor repeteert sinds januari 2012 om de veertien dagen elke woensdagavond in de kantine en het leek hen, door ons uit te nodigen voor dit optreden, een leuke manier om ons te laten kennismaken met het reportoire, de zangstijl en vooral het enthousiasme en plezier van het koor.

De Weespertrekvaartmannen zingen met hart en ziel o.l.v. dirigent Vincent de Lange, liederen over weemoed, verlangen, water, zee, het zeemansleven en Amsterdam. Een shantykoor dus..? Niet echt, want ze zingen ook liedjes op tekst van Jacques Brel, Ramses Shaffy, Rowen Héze etc.

In 2012 is het koor op verschillende podiums actief geweest. Ze waren te horen o.a. op korenfestivals (b.v. in Paradiso), verzorgingstehuizen en cafe’s en tweemaal in het Concertgebouw. Voor meer informatie: www.weespertrekvaartmannen.nl Lijkt je dit leuk? Stuur dan even een mailtje met hoeveel mensen je wilt komen naar: mannenkoor@tennisclubpst.nl (dan kunnen wij de organisatie van de avond doorgeven hoeveel PST’ers erbij aanwezig zullen zijn).