Vliegende start Oranje competitie

Ook op 31 maart 2019: het Oranje competitieteam heeft zondag 31 maart de eerste wedstrijden gespeeld van de Kia Tenniskidscompetitie. Komende weken strijden ze met nog 4 clubs om het gouden level te halen. Ons PST Oranje team is verdiend tweede geworden met slechts een paar punten verschil met de dagwinnaar: Tennisclub IJburg.

Afgelopen zondag werden gespeeld bij Tennisvereniging Linnaeushof. Dubbels en enkels waarbij de teams niet voor elkaar onderdeden: lange rally’s, harde slagen en mooie services. Veel wedstrijden eindigden in 4-3 (in de Oranje competitie spelen de kinderen om 4 gewonnen games).

Madelief: “ik vond het heel leuk en we zijn tweede geworden! Ik vind het wel jammer dat ik twee keer heb verloren.”
Cato: “ik heb twee keer gewonnen en ik vind het leuk dat we tweede zijn geworden!”
Loek: “Het was superleuk! Ik heb een wedstrijd gewonnen en twee keer verloren.”
Mees: “Ik ben heel blij dat ik mijn wedstrijden heb gewonnen. Ik vond het een hele leuke dag.”
Jort: “Het was leuk bij Linnaeushof. “
Bikkel: “We hebben echt een leuk team! En ik heb alle wedstrijden gewonnen!”

Zondag 7 april spelen de PST Oranje helden hun eerste thuiswedstrijd. Om 9 uur starten de eerste wedstrijden. Wees welkom! (Op de prachtige nieuwe meubelen)