Extra week Zomer Tennis Turbo Week senioren

Voor alle leden die deze zomervakantie (deels) thuis blijven en graag tennislessen willen volgen, actief bezig willen blijven en/of zich optimaal willen voorbereiden op toernooien en/of competities bieden wij in samenwerking met CIC een Zomer Tennis Turbo Week aan. Er zal beperkt plek zijn dus als je wilt meedoen, wees er dan snel bij.

In week 29 (maandag 18 t/m vrijdag 22 juli) zal de 1e Zomer Tennis Turbo Week zijn welke inmiddels vol is. Wegens groot succes hebben we daarom een extra week gereserveerd van maandag 22 t/m 26 augustus. Deze intensieve trainingsweek is een trainingsweek die bedoeld is voor de enthousiaste en fanatieke tennissers. In deze week train je 5 keer in een training van anderhalf uur. De tennistraining wordt op drie van de vijf dagen gecombineerd met een conditietraining (op de baan). Deze conditietraining zal tennisinhoudelijk zijn. Er zal gewerkt worden in twee groepen. Tijdstip van starten is steeds om 19u00 of om 20u30.

De kosten voor deze trainingen zijn EUR 59,00 pp. In totaal is er voor maximaal 16 deelnemers (ieder blok 8 deelnemers op 2 banen) plaats. Vanzelfsprekend wordt u ingedeeld aan de hand van uw speelsterkte, dus u kunt zowel om 19u00 als 20u30 worden ingedeeld! Afhankelijk van de belangstelling overwegen we ook om zo’n zelfde Zomer Tennis Turbo Week te laten plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie.

De inschrijving voor de Zomer Tennis Turbo Week is al geopend. Aanmelden kan door een email te sturen naar harold@cicgroup.nl Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-2709740)